Дневно извештај Фоодван
Фрее Хот Прехрана Сыднеы Циты-7 дана у недељи.
Јефс Цорнер
ЛОКАЦИЈА Карта хттп://тиныурл.цом/фоодван830пмпхото
 
 

Ова страница на шпанском Португалски (бра) Виетнамесе мандарински Арабиц Сербиан Сербиан

Динерс Уеднседаыс фоодван видјех у ред ниско 200с ФЕД једна укусно пилетина и пиринач јело које као да се добро наџивјети и стати у ред. То мај изгледају контрадикторни нашем Најновија извештаја, али ћемо искористити ову прилику честитати, а не казнити егзодуса на одржавању сервице.Ит стварно мора бити неко попут дрл̌ањем елсес бебу са врло јак пуна, а за балзамирати очајнички чекају да се врате са дрјемљив торбу! Еарлы оут Реаллы.Ексодус уговора у недељу, тако да нису финансирана за то, а ми дугујеш Билл посада хвала вам за један приљепљивање његове руке горе да иде-он не морамо, а вероватно осећао само врло мали залогај нел̌ељених то чизма . у складу са нашим потребама идентификовали смо постепено пуштање ову страницу на разним језицима за многе људе који имају проблема са разумевањем енглески. Глади нема одређену ехтнициты или религији, и може бити врло уверљив мастер.Уе не желим да видим никога учинити нешто они мај пожалити, само зато што су гладна.

У месту уторком фоодван извештај смо ишли око фоодван на време како бисте проверили зашто људи не окреће се. Знали смо да су тамо смо знали да су гладна и без пребијене паре, само ми није разумео зашто они нису били цоминг.Анд имамо неке врло равно ансуерс.Ит изгледа да ми је постао помало равнодушни на квалитет, она сеемс.Лотс од старији момци исмијати наше плаховит похвале, наводећи да они никада нису били у могућности да једете храну од егзодуса преузео. Многи описују могућност добијања адекватан оброк као лутрија. Тамо су били повољни за поређења Метју Талботс, који НИКАДА били под ЈЕФ могућност. Неки од реци бин рониоце као алтернативу за јело у једном Поуздан извор за топла јела улицама. Ми смо били на тим шокирани реакције … смо постали цомплацентлы толератинг од неподносив? Овај сценарио је насликао као што је наша заједница је управо оно што Влада НСУ хтјела .. замена за (за њих) ембарассинглы високе стандарде ЈЕФ ваљаног сервисирање у нашој средини. Посрамљујући јер су хтели сцунгы исти стандардима минималистички метед оут бы Матеј Талбот и њихове сорте, и наставио дисенфанцхисемент наше заједнице, који је дошао с њим. Ми знамо о различитим Сыле кувања, као и склоност према минималним цјепкање приказано Теам егзодуса. Његова одражен у оба главна оброка и воћним салата. Његова не воћни салата ако кварталу на јабуке. Ако се не може смета цјепкање је исправно, само пошаљите га у целини, као плод-наша заједница може барем узму за касније. Нисмо о подноси један клижење стандарда услуга, само зато што тај влада желите.

Понедељком фоодван извештај кобасице у кожи и кобасице без коже, као и бројеве покровитељ су одлучно доле на уобичајеним и нимало у складу са бројевима и потребу знамо се из тхере.Тхере неће бити Извјештај уторак како смо редеплоы наши људи то проверити разлоге за ниску бројеви које је једноставан уређај иде и аскинг.Уе пронаћи ту много тачније од скупих и каснити методологије запослено државних органа који су до својих финансијских алтернативна породична да квантификовати питања и решења, тако да организација попут НЦОСС, АЦОСС и њихових састојака сиромаштва индустрија постала део проблема него било који део солутион.Неус из про-ЈЕФ камп који Управе Јуст Еноугх вз́ероучење су напокон у позицији да се администратору и његова ОЛГР олигарцхс вриске попут свиње заглави-Лоок форуард то ЈЕФ се вратио већу болдер и јаче него икада као сунце сетови на мисерыгутс опортунизам Теам Оливер и њихове ОЛГР цохортс.Иф тим људима присуствовање на фоодван њихову присуство и улогу у покушају отмице од наших главних услуга биће доступни јавности на све патронс.цыа среда @ је фоодван.

Недељом фоодван Терет је била лијепа са реп ендерс од нотицаблы мања него обично мноштво Динерс рецевинг нотицаблы мањи портионс.Тхере је примјетан пораст незадовољства са стилом хране у поређењу са претходним уеекс.Ас је ово последњи дан егзодуса уговора, ћемо опет подићи питање костим повезан са жутим монструозност егзодуса користити као платформу. Возило је сваки могући прибор и наш љубљена белеагуеред волонтери неће никада користити, упитно је ергономски дизајн са волонтерима присиљени да раде гимнастика рутине само за сервирање хране, заправо успорава услугу и не држите довољне залихе хране. Учитавање систем Схватам пун непожељних ОХС са питањима везаним уз особље присиљени да натоваре на врху једног неразумно високе цоунтер. И онда Тхереса питање ризика повезаних са топлом храном спиллинг на партонс из висине вртоглаво сервери су присиљени да се служе с. А врло скупо фитоут без сумње, али зашто?

Субота припрему хране и услуге погубила са уобичајеним топлоту и савршенство који долази са смислом за оригиналан безусловну преданост заједници који је начин муслиманске заједнице групе Ал Гхаззали. Тхе оставити ни камен непреврнут приступ како би се осигурало да су њихове заједнице и беспрекоран су очити резултат њихове оригиналан глад за понудити пар ексцелленце у свему што радимо.

Петком фоодван видио неколико притужби да је квалитет хране и куантиты.Тхесе су тихо зграде за протекла три дана, а било би нехатан од нас не да прописно извештају ове чињенице. Тхе омален бројеви, храна и даље низак (наводно) је цонцерн.Уе морам рећи да, иако су и даље квалитет хране послужују се на почетку ноћи, у касним је брзо сужава са само основа се уопштено доступна према друга половина увече. Иако постоје мај бити разлога за то, наша улога је да осигура да квалитет хране одржава на минимум прихватљиве нивоа које смо претходно прихваћен. Ми имамо апсолутно нема намеру допуштам никоме тихо извући инфериорне услуга као што су влада финансира Метју Талбот користити као мамац за довести народ у постајања прихода генератори СААП у својим програмима. на тему Метју Талбот, ово су услуге које финансира влада дискриминисати против жена и деце. Како се држава или Федералне владе, те спонзорима, оправдала финансирање организацију која цаллоуслы дисцриминатес против тих људи на основу узраста и пола? Да ли мислите да су жене и децу, једноставно немојте јести или добити гладна? Једино друго место именована од министра ДоЦС Линда Бурнеы као финансира јој зараћене одељење је станица која не адолесцената или услуга. Можда Државна власт би радије да адолесцент настоје извадити самозапошљавања могућности доступне у дрога и проституција предузе? Јасно, цела улица на свим нивоима добна категорично одбија инвазивних ДоЦС модел као дисенфранцхисинг, дисемпоуеринг и демеанинг свим маргинализоване и пружање могућности и напредовање само за грамзе уговорених услуга и њихових одељења цохортс.

Четвртак видјех сада уобичајене услуге и необично малим редовима чекања су јако добро сервисирати. Ми смо напоменути још неколико коментара у вези клижење квалитета хране не од критике, без уобичајених коментар.

Среда ноћи заштитника одзив би максксксед на 150 врховима као и обично ефикасна посаде сцытхед професионално кроз посао у руке. Било је неколико коментара што се тиче квалитета оброк који сам ја признајем није могао да да. Пуно хране у бинс. Гледај, на овој деликатној фази, нисам за глупости о њима за то. Они сигурно нису истјецати и били позитивно хеапинг плоче на крају вечери. Одједном смо унсееминглы одбрамбени егзодуса? Крају дана ми смо ту да радимо оно што је у најбољем интересу наших Сыднеы Хомелесс заједнице. А са Билл посада наизглед имају усмерено да они остану на неуложен, док друге услуге преузима његове скупе један позив. Питам се, ако се боре са егзодуса финансира ширење танке на крај њиховог уговора, с обзиром на крају недеља? Чини се да су одређене ОЛГР се вратило у одређеним Билл посада, егзодуса вероватно су ограничени од израде извештаја, путем једне нда неких. То не значи да смо ограничени на било који начин.

Још једна дуга ноћ уторак за наше волонтере са главним ван напокон остављајући око 10 То је дуга ноћ на релативно мале бројеве (то сачекати лето). Издашан снабдевање храном иако са касним цомерс се понудила пуни тањир даље. Сингле ставку менија наизглед, или ако је било избора нисмо видели другим јелима. Имајући приметио на ниском броју, морамо нагласити да је ово у односу на годишњи циклус. Бројеви су велики за зиму. И много лица није видио годинама су реаппеаринг као управљача маргиналисатион узима све више средстава за банкаре, а проблеми доле на стреет.Грапес и воћни салата (или радије нарезано мангоес) били дистрибуирани уз уобичајене хлеб и муффинс са Интернета и кафа Фрее љубазност од Салвос цорпорателы спонзорисани јединица, као и ми не заборавите питати ко њихов спонзор је тако можемо им дати додатак. Карен (егзодуса) нам говоре да је њихова бавити администратор завршава у недељу, и то изгледа као да су и њихове употребе прошлости по датуму, у смислу њихове корисности за њега и његову раду Владе НСУ цохортс. Реч је да Цхрис Јонес је био миран као миш, краде потајан око приказују људе у ЈЕФ ресурса на Розелле. Изгледа као да је он пуки низ на виолине Ивана Оливерс оркестар, са цртаин лице у ОЛГР рекао да се држи у НСУ парламентарним радничка партија директно обавештени на министарском нивоу. Разумемо да неки закон према којем се драконски ОЛГР мај мере преузете су били на снази, само два дана пре именовање управе, а ми смо примјеном једне електронски микроскопа у настојању да схватимо да ли делова овог законодавства су писали конкретно Довољно је да се довољно вз́ероучење ван, а ако је тако, које су парламентарни одбори рекао у односу на Јуст Еноугх вере. Барем једна посланици канцеларији је приметио је у односу на “грех” од Јефф у односу на средства из консолидованог Пресс / Пацкер повезане интересе, а ми смо забринути да се ово политички лукав канцеларији мај су заведен у парламентарни одбор за овај процес законодавства, и гласао за њега на основу дезинформације. Ми смо уверени да је Пацкер интереса су довољно добро подмазан бити у стању да се изузетно добро информисан одлуку у погледу законитост, оправданост и легитимност њиховог интереса донаторске аррангементс.Тхе Пацкер маке оне оцене сваког дана, а у време задржавају цео Град фирма бави било који од кога би био врло способан решавању тих проблема, као што би господин Александар, а посебно под руководством госп Пацкер Снр.

У сваком случају јасно је да у НСУ Лабор ВЛАДЕ су већ предузете (Од ЈЕФ Розелле) и опсежну фоодстоцкс разместила другде. То пеепз је крађа! И другим ресурсима ЈЕФ мај су дато далеко на услузи другим заједницама. Тај не Цврчак, мај квалитетно бити и противзаконито. Ми смислу као украдене. Влада НСУ-а, али не знам шта је то. Они заузму своје овлашћења да регулишу као Оставштина коришћења кожице заражене деке дато од стране цркве убити офф локалне старосједилац становништва у ову празну земљу. ”

Понедељак ноћи угодније посматрати ЈЕФ посаде служили већим перчин сретних покровитеља лепу цурриед јело у издашан количинама. Нисмо приметили у задње време, али кеенер посматрачи су истакли да те разним егзодуса који је ускрснуо да је нестало на недавном ноћи. Примамо заударати на рукама за занемаривање дужности, и хвала онима посматрача за израду тачку. Суеллс збрињавања у односу на континуитет услуга. Многи тврде да евентуалне губитак служби фоодван ће значити да се они једноставно не једе, или су присиљени да дају свој скупи ацоммодатион. Један човек, недавно је пуштен из затвора, говори да је његов пробни официр инсистира да он остане у смештај који кошта 22 $ мање од једне четрнаест његових Центрелинк исплате. Звучи као сигуран рецепт за слање га натраг у затвор у нас. Пробни службеник мора да има топпед њихових Награде дипломирао наравно глупост и очито присуствовао Влада НСУ институција. Недоумице и даље гори међу волонтерима и покровитеља подједнако као и континуитет рада фоодван услуге. Надамо се да ћемо направити дефинитивно најаву четвртак.

Недјељне ноћ фоодван метеоролошка служба је још једна афера погођена са мањим него обично-а касни одзив. Неколико старијих покровитеља пријављен различитих степени болести и Сыднеы Хомелесс заговорници су били присиљени да замолити двоумећи, али ипак радо услужан заштитника познато да буде смјештен на то да један момак хронично болесних остати неколико дана док не рецуператес-он је управо био пуштен из болнице. Леви на бригу за све арогантен оној и лијенити Држава рада Владе, он мај имати и умро. Храна је била лијепа ставити заснива антена, која је текла ниска, чак и на ниским нумберс.Тхере неке критике су обавештени да нам ове антене и количине доступне, међутим, један од наших људи лично извештаја да је “посљедњи је служио за први пут” без притужби због квалитета или количине.

Субота ноћи фоодван видјех мања од нормалне и гужве цатеред у суров условима. Згодна пилетина јело клијенте припремила и радо добро храњен. Гледајте момци, ако желите узети други плоче, мораш чекати док се свакоме ко је у комби је јео. Тај је идеја о сервице.Итс да снабдјевање храном за људе који су спремни да гладује и долазе јести. Ако људи желе засјести негде и пренети је једноставан, а неко други пролази око добијања хране за њих, жао нам је, али они нису гладна. Тхе комбија приоритет је феед људи који су присутни на било који ван.Иф Тхереса преостао након греат.Иф не, ох добро … не истјецати пречесто. И то не смета, чији је комби, Јефс, егзодуса, Јоес, дизалице, или Јесусес: исто срање. И ако има мало деце на чекању, они једу први, само добрих манири.

Петком фоодван углавном једноличан као ИЦХОСС људи су неправилна али већина добродошли формат. Делициоус сланине Димљени (ыес реал, хемијски не димљена) заснива главно јело. Један је нападачки купца израду претње послуживање особље дати кратки опроштај од покровитеља. Као и увек би требало десити. Момци, једноставне, оне доносе бесплатну храну-не абусе њих није Ыо-Ыо мама научити задњца нема манире? Ако се одлучите занемарити маниру овде има много више него покровитеља вољни помоћи да запамтите их. То је прва вечер од егзодуса преузео да нема екс Јеф волонтери су видели са ванс.Тхе вјеродостојна Јеф плоу са екс пекарске усхитити Гоодиес појавио по плану и чини се да имају велики следећим који долазе посебно за нагомилати на Гоодиес. Раинед али знамо ухы.Тхерес један тип који доноси кровне само када то не кишом и остави свој кишобран тодаы.Бринг га човек сваки дан!

Четвртком фоодван Извјештај је објављено у ствари око 9:45 четвртак, али смо само утврдили да је ремовед.Уе знамо постед ит.Уе провјерени. Међутим, након нашег ноћу шетњу Сыднеы и смислене разговоре са разним стреетиес у 2:30 у суботу ујутру као ми сједнеш писати петак ноћи извештај налазимо четвртком пост је нестао! Можда гремлинс, међутим, то се садрже поруку и критике у вези са коришћењем фоодванс полиција као дио своје пропаганде. Сада ми не иде користи полиција слика као позадина за наше проблеме бескућници, јер знамо да је полиција није идентификован главни ресурс међу бескућници људи и наша једина идентификовати заједничке терену је да обе врсте дисати ваздух-нисмо још сигурни да ми заузимати исто планети. Знамо Комесар Сципионе (Скиппы Оне) је редован читалац нашег блога, па цмон, Оне Скиппы, ми донт дереглија у свој трпезарија и користити као позадина-дон’т до ит до ус.Итс нападачки не да ваш снагу дају данм око кога вређати. Четвртком фоодван похађање је заправо најмањи сам икада видео сеен.Маны су далеко сцамперинг неухрањено чим угледа полиције и медија. У препуном киша је имао пуно да учини са њом. Међутим, ја никада не виде људи могли пјешачити равно и доћи до хране у 8-15 што сам учинио. Оброк је једноставан, али нице.Оур људи лево брзо, због кише.

Среда у Фоодван видио кишу пријетећи као обичајно омален гужва за средом динед на неки обичан али прихватљиво вечеру! Ловелы каша. Министар Линда Бурнеы одговор ре; Фоодван је на хттп://ноозговтхомелесссолутион.блогспот.цом/. Његов је одговор да се у нашем Министар поново Фоодван. Укратко, она је усвојио “ако феед ратс, више ће доћи” приступ карактеристично за компетенции или недостатак истог тог одељења. Ми смо састанак са саветом данас поучавати о поступцима у односу на оно што верујемо да је влада незаконита заробљавању и администрацију ЈЕФ. Једноставна питања, почевши са “у којем су овлашћења које дозвољавају да искористе ОЛГР и место администратор у ЈЕФ? Ми имамо веома специфичне стратегије на уму. Ако је пакет за њиховог егзодуса слепи миш и лопту и направити пословичан саоник ћемо захвалити им за кратко допринос да се направи. Ако их покушате ЈЕФ прешла у руке оно што сматрају људи који су узроковали овај фијаско, јер сматрамо да би, имамо неких изненађења за њих превише. Иначе, штогод се догоди да ће бити ФООД.ХЕРЕ.АТ ЈЕФС углу. Ох! И хвала за храну вечерас Карен / егзодуса.

Уторком и фоодван смо задовољством извештај примјеран хране опет, наш поздрави на цхеф.Уитх покровитеља обројчавање неких 300 ак, 10 заврши изгледају постаје редовним главна функција за комби посаде. Није идеално и надамо се да ће стари систем је ЈЕФ назад на операцију ускоро. Много ефикаснији. Опет пратњи Салвос интернет ван, што значи да ћемо увек слати исправке, а из неког разлога, никада учинити. Интернет & кафа много поштовати момци и цуре од Салвос. Његова је полаган од нас не спомиње да су то раније, али један од неопјеван хероја од Јефс Кутак Вечерње услуга је Бењамин Андреу стазом Библиотека хттп://ууу.фоотпатхлибрары.орг/. Од Стрипови на Цхауцер и магазин Тиме у Толстоы, ови људи могу невероватна и да ће га добити? Није овде данас? Не брините, ако је његова књига, њене доступних и ове ће се истински боокбустерс изрити, понекад, чини се, у самом утроба земље да га добијете. Кидс? Следећи викенд? Кореан? Ви им можете кладити.

Настао је познат и као “Књига дама”, у ствари, веома организована и посвећена теам нуде наизглед опуштен и неформалан приступ памћења и испуњавају специфичне захтеве који покривају један галаксију интереса и милион звезда уз сваки третирани и запамћена као посебна појединца. Тај квалитет да свако цени. И нико је боље него било ко другачије-много дошљака, изнурен од стране неминовно доле поглед на типичне сиромаштва индустрији радник опаска “књизи даме третирати једнако као и нас!” – Као да је (а нажалост често је) то је било потпуно стран искуство. Тхе “Боок даме Уаы” је уједно и ЈЕФ пут, а не износ државних средства обуке или корпоративни дарежљивост може купити тхат.Ит долази из срца неке врло посебне људе. И то је врло полаган од нас да се не дају “холла бацк” до Бењаминову Андреу стазом Библиотека раније. И као да немају довољно за направити, већ они заправо двострука ЈЕФ као волонтери. Ох, и они су не само жене, постоје људи који су укључени превише … као што згазит препреке.

 

Понедељком фоодван извештај је кратак. Извештаји одличне изнуривати, све ФЕД нема проблема. Наш тим на терену био је мањи од уобичајених, због маратон правни брифинг, са погледом на могуће правне радње у односу на администрацију Јуст Еноугх вере коју смо цонтемплатинг.Сее наш рад на главну страницу.

 

Недељом Фоодван видио упаљач бројеви ФЕД један укусно паприкаш од брашна типа касне на сат који сам стигао. Раније су се курсеви, рекао је да се делициоус.Фоод се сервира у Здјела воћа и то је био предмет касније притужби, шта ми је одговорио са сматрамо разумним предлогом да се они једноставно еарлы оут оф вечера плоче. Надамо се да смо били у праву. Као што је објашњено у нашој води предмет данас, ми ћемо се снажно успротивити БИЛО КОЈЕ аеродинамичност услуга.

Наше опажање је да су бројеви већи од нормалних зимских похађање недеља, као што је општи случај у последњих неколико недеља. У ово доба године, када се традиционално пад бројеве, они су на пораст-прави брините. Храна и расположење, али чини се добар и топли напици које Салвос Интернет услуга били су добро користи превише. Ми смо шокирани и дисмиссиве од једне репортер који тврди да је особље егзодуса осећају претили присуству једног посебно наших оперативаца. Међутим, та особа је озбиљно размишљају не похађају на комби у будућности, и ако је, у ствари, то је истинито, пита да егзодуса особље прихватају његове извињења-не претње или основне намењени. Сада можете пратити нас на Туиттер

Субота Фоодван извештај, а избор укусних јела на основу Саи Баба’с вегетаријанац, али служи уз месо је био главни збивати, а ларгисх број покровитељ су добро храњен вечерас. Физичко фоодван конфигурација поново је демонстрирала своје границе иако са задњег оброка приказује око четвртина до десет. Нисмо питали, али су сигурни да су стари ЈЕФ фоодван је много жељене за већину оперативних платформи волонтера. Да, овај систем је још увек топла јела сервирати цјевовода у 9:40, али са једноставним ЈЕФ систем запамти смо много бржи проток и велике избор се нуде. А да умре за воћне салате, знак Саи Баба, био уживају сви који су покушали да и поврће салата је рекао да се исто тако укусно.

 
Кликните за Придрл̌авајте Сыднеы Хомелесс на Туиттер
 

 

 

 

 

Четвртком фоодван је опет био одличан да подржава нове услуге, Одећа Линија, а љубав која извори и ради у спрези са другим групама за прерасподјелу нових одећу и постељину за маргинализоване заједницама. Одећа Линија се развија ресурсе како би омогућили глатка и слободног прелаза нових одећу и друге предмете од до маргинализоване заједницама, укључујући и наше. Квалитета хране на главном ван је рекао да се изузетним и добро је служио од спретан “Јефф омладинска бригада” као неколико наших заједница је названа четвртак група волонтера. Хвала момци и цуре. А депутација из наше групе су се састали са Градског већа репс јучер у страрт процедуре које се надамо да ће резултат бити у овом углу преименовали ЈЕФФс Цорнер. Ми ћемо имати петиције за подршку овој иницијативи онлине неко време следећи викенд, чим ми знамо да он покрива све законске основе. Једите добро.

Тхе Даилы Фоодван Извештај узима хладан приступ од данас. То више није дневни извештај бави главни оброк као приоритет, као што верујемо да је оправдано егзодуса обратио већини главних оброка питања. Сада имамо добру квалитет хране и трајала до 9-30 синоћ на великим бројевима.

Тхе фоодван извештај ће се фокусирати уместо на друге аспекте услуга које пружа Јефф, а можда неке које нису, да би фоодван боље него икад, али ми не питајући егзодуса то учинити све.

  То ће бити лепо, на пример, да су вруће напитке сваку вечер на фоодван.Уе већ имају фрањеваца и Салвос на њиховим ноћи, тако да смо тек требати још четири ноћи.

  Ми би такође желели да имају људе пада њихове нежељене, постељину камповање вишекратну употребу и домаћинство ставке искључите (не, не лоунге суите, осим ако они ће их однесу кући за вас!

  А ми би хтели да видите фоодван постати рада размена сорти са људима који треба да ствари учинио узимајући њихове раднике на фоодван.

  Знамо неке људе који покушавају да се то деси, а помаже поставити њихове комуникације у припреми за почетак пружања услуга из 17/06/09, следећи понедељак. Ми ћемо пост њихове контакт податке преко викенда.

Коначно одговор на та питања е-поштом, да, ми и даље подржавати Јефф покренути Фоодван и не, нисмо гонг софт на егзодуса, баш као што смо фер-пребацимо наш фокус на одељење који је Влада заплијенили контролу Јефф и даде га егзодуса, а његове помагача